Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور با به روز رسانی آثار پژوهشی اعضای هیات علمی در پایگاه‌های استنادی بین‌المللی توانست در آخرین رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاهی، وبومتریک، ۹۱۰ پله ارتقا یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی ابراهیمی،  معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه پیام نور افزود:جایگاه دانشگاه پیام نور در آخرین رتبه بندی وبومتریک که به تازگی منتشر شده از رتبه ۲۳۲۶ در سال ۲۰۲۱ به رتبه ۱۴۱۶ در ژولای ۲۰۲۲ ارتقا یافته و سهم مهمی در این ارتقا را ثبت ۱۲۲ هزار و ۹۴۰ استناد علمی اعضای علمی پیام نور در گوگل اسکالر طی چند ماه گذشته دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین به رتبه کشوری دانشگاه پیام نور اشاره کرد و اظهار داشت: هماهنگی درست اعضای هیات علمی در به روز رسانی آثار پژوهشی و همچنین تلاش روسای استانی موجب ارتقای رتبه کشوری ۲۴ پله‌ای دانشگاه از ۴۵ به ۲۱ نیز شده است.


ابراهیمی ضمن قدردانی از مدیران و اعضای هیات علمی توجه جدی کلیه اعضای هیات علمی به درج ایمیل دانشگاهی برای به روز رسانی آثار دانشگاهی در پایگاه‌های استنادی بین المللی گوگل اسکالر، اسکوپوس و ... را خواستار شد.


وی جایگاه دانشگاه پیام نور را با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه بسیار مطلوب و رفیع دانست و گفت: ما باید با ادامه فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف به جایگاه بهتری در نظام‌های رتبه بندی دست یابیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیام نور اعضای هیات علمی رتبه کشوری دانشگاه پیام نور اعضای هیات علمی رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۸۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد

دانشگاه فردوسی مشهد، این رتبه‌بندی‌ها در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ میلادی و براساس رتبه و تعداد تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه Web of Science در زمینه فناوریهای سبز به دست آمده است.

بر اساس این گزارش، فناوریهای سبز به فناوریهایی اطلاق می‌شود که تهدیدهای سلامت انسانی و محیطی را به حداقل رسانده و به کاهش اثرات زیست‌محیطی حاصل از فعالیت مجموعه‌های فناورانه کمک کند.

موسسه آنکتاد (UNCTAD) وابسته به سازمان ملل متحد، فناوری‌های سبز را به فناوری‌های پنل خورشیدی، برق خورشیدی متمرکز، زیست توده و سوخت زیستی، انرژی باد و هیدروژن سبز و وسایل نقلیه الکتریکی تقسیم‌بندی کرده است.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز با اعلام این رتبه‌بندی، بر اهمیت بررسی و تحلیل جایگاه فناوری‌های سبز کشورهای پیشرو جهانی و اسلامی و نقش مؤثر آن در سیاست‌گذاری و بهبود وضعیت فناوری‌های سبز و تأثیر آن بر جامعه تأکید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است